header_voorbeeld_LISA.png
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

MHC Almelo Supercamp

29-3-2016
Nieuwsafbeelding

Het MHC Almelo Supercamp is terug! In de meivakantie drie dagen lang plezier, hockey en werken aan je techniek! Deze week ben je vrij van school, woensdag 4 mei tot en met vrijdag 6 mei is het drie dagen lang jouw tijd. Hockeytijd! Al je teamgenoten en vrienden gaan ook! Drie dagen lang, voor maar Euro 95,- totaal.

Elke dag krijg je demonstraties te zien van echte toppers, daarna ga je zelf aan de slag. Met een sleeppush tafel en snelheidsmeters. En we spelen een toernooi. Flink werken aan de hockeyskills!

Natuurlijk krijg je drinken en een lunch. ’s Avonds eten doe je thuis, slapen doe je in je eigen bed.

De MHC Almelo organiseert het Supercamp met SportWays NL, geleid door Thomas Tichelman, die ook het Nederlands heren elftal traint. Ons eigen MHC Almelo Heren 1en MHC Almelo Dames 1hebben instructies gehad van Thomas en zijn helemaal klaar om jou drie dagen lang te begeleiden.

Gaaf toch? Schrijf je snel in, want vol = vol. Kijk maar eens op Youtube naar dit filmpje van zo’n kamp: https://www.youtube.com/watch?v=iMql7SthAMI
Of naar de foto’s en beelden van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=S0pXO78Gmb8

We weten nog niet helemaal precies hoe het Supercamp eruit gaat zien. Misschien komt er nog wel een persconferentie met een belangrijke hockeyer (daar ga je dan natuurlijk ook mee op de foto nadat je een handtekening hebt gekregen!).

Voor wie?
Kids: van ongeveer 6 tot 10 jaar Young stars: van ongeveer 10 tot en met 14 jaar
Wat?

We vinden drie dingen belangrijk bij hockey:
1. Beleving – het moet leuk zijn!
2. Intensiteit – je moet aan de bak!
3. Inhoud – de techniek van het hockey.

De beleving vinden we het allerbelangrijkste. Je moet het drie dagen lang leuk vinden en daar gaan we voor zorgen, reken daar maar op. Natuurlijk ga je bewegen en rennen, maar de intensiteit is niet superhoog. Drie dagen achter elkaar hockeyen is heel wat en daar houden we rekening mee. We besteden veel aandacht aan de hockey skills. We zetten een echte skill zone neer!

Wanneer?
Je krijgt demonstraties te zien, daarna ga je zelf oefenen. Met de nieuwste technieken. Natuurlijk houden we drinkpauzes en gaan we lekker en een klein beetje gezond lunchen.
We gaan in een toernooi wedstrijdjes spelen en uiteindelijk laat je zien wat je geleerd hebt.

In de meivakantie, woensdag 4 mei tot en met vrijdag 6 mei. We starten elke dag rond tien uur, vanaf half tien kun je je al inschrijven. Om 16:30 uur eindigt het programma en ga je weer naar huis.

Snel, hoe kan ik mee doen?
Als je mee wilt doen, schrijf je dan in via dit formulier:
Aanmelden Almelo Supercamp
Voor definitieve inschrijving nog de deelname som van Euro 95,- met vermelding van de naam van de deelnemer overmaken op rekeningnummer NL20 ABNA 0594 1178 28 t.n.v. MHC Almelo, onder vermelding van Supercamp 2016.
Wees er snel bij!

Meer weten?
MHC wil Almelo wil voor de jeugd een veilige ontmoetingsplaats zijn waar iedereen op zijn of haar eigen niveau met de hockeysport bezig kan zijn. Daarom willen we een kwalitatief hoogwaardig kamp neerzetten, met alles d’r op en d’r aan. We hebben geen winstoogmerk met het kamp. Het moet vooral leuk zijn en over hockey gaan. Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Tineke, Merel of Remko:

Merel Smink: 0612849261 [email protected]

Tineke Meessen: 0634319877 [email protected]

 Remko Gelmers: 0622392505 [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws