header_voorbeeld_LISA.png
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Gezocht: Oranje ambassadeurs

25-3-2019
Het zal je vast niet zijn ontgaan: de internationale strijd in de gloednieuwe FIH Pro League draait inmiddels op volle toeren! Tussen maart en juni spelen de Oranje Dames en Oranje Heren in totaal 15 thuiswedstrijden in diverse stadions verspreid over het land: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Amsterdam. Tijdens de wedstrijden zorgen we voor de ultieme OranjeHockey-beleving, van spectaculaire duels tot leuke activiteiten op het complex en een spetterend OranjeHockey Feest na afloop. De competitie mondt uit in de Grand Final waar de beste vier teams aan meedoen. Alle informatie over de competitie is te vinden op de FIH Pro League website 

 

Gezocht: Oranje ambassadeurs  

De energie, passie en inzet van de WK ambassadeurs maakten het WK in 2014 een groot succes. Het concept van de WK ambassadeur willen wij graag nieuw leven inblazen en uitbreiden naar de ‘Oranje ambassadeur’.  

 

De ambassadeur is binnen de vereniging het aanspreekpunt van de KNHB over alles wat met de Oranje elftallen te maken heeft. Vanuit de KNHB kunnen wij bij deze ambassadeur informatie aanleveren. De ambassadeur is als eerste op de hoogte van de evenementen en (verenigings)acties rondom de Oranje Dames en Oranje Heren. Hij of zij kan ons vervolgens helpen met de promotie van evenementen en de opzet van Oranje-activiteiten binnen jouw vereniging. De komende periode gaat het om de thuiswedstrijden en de Grand Final van de FIH Pro League, maar we zullen de Oranje ambassadeur bijvoorbeeld ook inschakelen bij grote internationale toernooien zoals een EK of WK. 

 

Profiel Oranje ambassadeur 

De KNHB is op zoek naar iemand die midden in de verenging staat. Die weet wat er speelt binnen de club, makkelijk aanspreekbaar is en de juiste mensen kent om dingen in gang te zetten. Maar boven alles moet deze persoon een OranjeHockey-hart hebben. De Oranje ambassadeur houdt van organiseren, neemt initiatief en vindt het leuk om, samen met de KNHB, het Oranje-vuur aan te wakkeren bij de fans.  

 

Aanstellen van de Oranje ambassadeur 

In de verenigingssytemen (LISA en AllUnited) staat een KNHB Functie waar een vrijwilliger aan gekoppeld kan worden. Deze heet momenteel nog ‘WK ambassadeur’, maar zullen wij binnenkort wijzigen naar ‘Oranje ambassadeur’.  

 

Wij willen jullie vragen om iemand binnen de vereniging te koppelen aan deze functie, zodat wij eenvoudig contact met jullie kunnen opnemen als wij iets organiseren rondom Oranje waar we verenigingen graag in willen betrekken en over informeren.  

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie medewerking. Mochten jullie nog vragen hebben over dit concept, schroom dan niet om die te stellen! Gerelateerd nieuws

30-6
0