header_voorbeeld_LISA.png
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Coronamaatregelen bezoekende teams

3-9-2020
Nieuwsafbeelding

Voor teams die hun wedstrijd bij HC-Losser spelen: van harte welkom! In Overdinkel zijn op hoofdlijnen de volgende maatregelen van toepassing.

Het naleven van maatregelen en het houden van afstand is in eerste instantie een eigen verantwoordelijkheid. Houd je aan de algemeen geldende afspraken. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor ander. Alle maatregelen zijn op de website te vinden. 

Het DWF laat zien wie een wedstrijd heeft gespeeld, registreer ook wie aanwezig was, bijvoorbeeld als rijder of begeleiding. 
Toeschouwers zijn met mate welkom en moeten 1.5 meter afstand van elkaar houden;
Ga als toeschouwer niet vlak naast de dugout staan, maar blijf daar een flink eind uit de buurt;
Binnen in het clubhuis en buiten op het terras: zitten. Tenzij versnaperingen bij de bar worden gehaald;
In het clubhuis is zeer beperkt ruimte, dus neem warme kleding mee als voor of na een wedstrijd buiten nog wat gedronken wordt;
Bij het bezoeken van het clubhuis gelden de horeca COVID-19 regels. Bezoekers dienen zich te registreren via de qr code of via https://www.hockeyclublosser.nl/registratie De registratie kan tot 3 dagen vooraf worden gedaan.
Zorg voor warme kleding, het clubhuis is niet groot genoeg om iedereen binnen te kunnen laten zitten;
Kleedkamers kunnen worden gebruikt. Geen wedstrijdbesprekingen in de kleedkamer. Het advies is bij spelers ouder jaar dan 12 jaar de kleedkamer niet te gebruiken; 
In het clubhuis en richting de bar zijn looproutes op de vloer aangegeven, bij de ingangen staan tafels met desinfectiemiddel. 
Betalingen het liefst per pin!