header_voorbeeld_LISA.png
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

SponsorKliks

Zoals je misschien al weet werkt HC-Losser samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.

HC-Losser ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt HC-Losser daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Van belang is wel dat je de SponsorKlik niet vergeet en daarom sturen we je dit bericht.
Herhaling en bewustwording is daarbij heel belangrijk.

Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van HC-Losser. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=5501&[email protected]

Wilt u iets kopen? klik dan op de link hieronder.

sponsorkliks.com/winkels.php?club=5501

Namens HC-Losser alvast heel erg bedankt voor de moeite.

sponsorkliks.com/winkels.php?club=5501